topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • February 22, 2020, 02:08 PM
  • Proudly celebrating 14 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: SigcheckGUI  (Read 1033 times)

Mattes57

  • Supporting Member
  • Joined in 2012
  • **
  • Posts: 23
    • View Profile
    • Donate to Member
SigcheckGUI
« on: February 06, 2020, 06:27 AM »
Hello,

the latest version of SigcheckGUI is more than 3 years old. In the meanwhile, Sysinternals also provide a 64bit version of sigcheck.
Will you provide a 64bit version of SigcheckGUI ? THX.

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 5,176
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: SigcheckGUI
« Reply #1 on: February 07, 2020, 02:11 AM »
the latest version of SigcheckGUI is more than 3 years old. In the meanwhile, Sysinternals also provide a 64bit version of sigcheck.
Will you provide a 64bit version of SigcheckGUI ? THX.

Is there a compelling reason for a 64-bit version of the GUI?

superboyac

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 6,195
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: SigcheckGUI
« Reply #2 on: February 07, 2020, 05:11 PM »
the latest version of SigcheckGUI is more than 3 years old. In the meanwhile, Sysinternals also provide a 64bit version of sigcheck.
Will you provide a 64bit version of SigcheckGUI ? THX.

Is there a compelling reason for a 64-bit version of the GUI?

because 64bit is better man.  i can currently use ONLY 4GB ram for your gui, but I'd like to be able to use like 16GB.  i'm always sig checking very intensely.

Deozaan

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Points: 1
  • Posts: 8,946
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: SigcheckGUI
« Reply #3 on: February 08, 2020, 03:13 AM »
Probably the real question being asked here is whether or not SigCheckGUI works with the 64-bit version of SigCheck. :P

wraith808

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • default avatar
  • Posts: 10,352
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: SigcheckGUI
« Reply #4 on: February 08, 2020, 12:51 PM »
Probably the real question being that should be asked here is whether or not SigCheckGUI works with the 64-bit version of SigCheck. :P


Deo asking the real question.  Though I altered it a bit  :Thmbsup: