topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Wednesday October 28, 2020, 12:58 pm
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: some suggestions  (Read 1521 times)

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
some suggestions
« on: January 08, 2020, 10:22 AM »
while working with Automatic Screenshotter I found following points which I would like to be changed, although they are not so important:

- selecting View/Launch internal screenshot browser nothing happens,
  although selecting the app  MousersMediaBrowser.exe directly (in the same directory)
  runs well.
- selecting edit/Add recent application to exception list I see all the running apps 
  regardless if these apps have been already included in this list. This may cause multiple 
  selections of the same app.
- please give the option to define %exe (when manually activated) as 
  "FileName_manual" instead of "manual_FileName". In this way it is easier to sort the 
  files. IMHO best solution would be to always define %exe= FileName and add another 
  variable like %man="manual" or ="" giving the user the choice of using or not using
  this feature.

I really like your app!
   

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,384
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #1 on: January 08, 2020, 11:06 AM »
Thanks for the suggestions, horst!

Can you try this beta download:

And see if I have fixed the following:
  • selecting View/Launch internal screenshot browser nothing happens,
  • "FileName_manual" instead of "manual_FileName"

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #2 on: January 08, 2020, 11:47 AM »
Thank you "high speed coder"!

Thank you for the "FileName_manual"

But MousersMediaBrowser still doesn't run!
May it be caused by the fact that I don't have any "FOLDERPATH" environment variable defined?

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #3 on: January 08, 2020, 11:49 AM »
P.S.:I use Windows 10

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,384
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #4 on: January 08, 2020, 11:57 AM »
But MousersMediaBrowser still doesn't run!

It should just be trying to launch it from the same directory as AutomaticScreenshotter.. I thought I spotted an extra \ in the path that I suspected was causing the problem.. let me check again..

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,384
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #5 on: January 08, 2020, 12:06 PM »
Would you mind redownloading and trying again -- if it fails this time then I'll add a message and upload another version to tell me what is going wrong.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,384
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #6 on: January 08, 2020, 01:16 PM »
Anyone else can try launching the internal MousersMediaBrowser from within Automatic Screenshotter?

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #7 on: January 08, 2020, 02:06 PM »
Problem solved!
In the options of Media Browser I unchecked "Start minimized" !!!
Now it seems to be OK

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #8 on: January 08, 2020, 02:12 PM »
Additional small issue.
In MediaBrowser's options I checked "In virtual tree, start with nodes all expanded".
But at start the list is expanded only till the year and I must click twice in order to open the month and then the day.

horst39

  • Participant
  • Joined in 2006
  • *
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #9 on: January 08, 2020, 02:13 PM »
Well, actually there is no difference between checking or unchecking that field.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,384
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: some suggestions
« Reply #10 on: January 08, 2020, 02:29 PM »
In the options of Media Browser I unchecked "Start minimized" !!!
Ah i thought I had fixed that already -- so that if the program is launched by another app via commandline that it should not start minimized.
In fact starting minimized for MousersMediaBrowser seems a bit silly in general..

"In virtual tree, start with nodes all expanded".
I will check..