topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Monday October 3, 2022, 10:03 pm
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Fixed Region Selection Issue  (Read 323 times)

caddcop

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • Posts: 3
    • View Profile
    • Donate to Member
Fixed Region Selection Issue
« on: August 02, 2022, 03:47 PM »
Lately, If I try to use the Fixed Region Capture mode, the red box does not appear, and the tray icon turns red until I press escape. I suspect the red box is off screen, but I cannot be sure. Does anyone know if there is a way to find it and bring it onto one of my monitors?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,825
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Fixed Region Selection Issue
« Reply #1 on: August 03, 2022, 08:41 AM »
You could edit the ScreenshotCaptor.ini file to delete the stored location, but let me add some code to the new beta that will check and move it on screen if it's off -- i'll post here when a new beta version is up.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,825
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Fixed Region Selection Issue
« Reply #2 on: August 03, 2022, 08:43 AM »
Let me ask something -- have you tried turning off Red Box Capture mode for regions (see Selection Capture Options tab); the non-redbox fixed size capture follows the cursor and so shouldn't present this issue.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,825
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Fixed Region Selection Issue
« Reply #3 on: August 03, 2022, 09:01 AM »
I have uploaded a new beta, can you tell me if it fixes your problem:
download here: https://www.donation...dex.php?topic=3474.0