topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2019, 04:02 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - RENI [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: January 07, 2010, 09:24 PM »
As ixxo says, forget about automatic network adapter detection -- as it says on its window when it cant find an adapter, there are many reasons why this may fail and it's not important. the issue is really whether your network adapter is available in the options.

And the key to see if this is a url snooper program or a winpcap problem is to run that windump test.

RENI, you pasted your results from windump, which says that winpcap/windump can only see one generic dialup adapter -- and that seems to be what urlsnooper on your computer can see.. so there's really nothing more urlsnooper can do i'm afraid, as it is doing all that winpcap can do.

Assuming that this adapter is not the one you actually use, then the situation is as ixxo says, and it may be that you are using an adapter that winpcap is not able to work with.  Best thing in such case is to go to the winpcap support page and see if you can find any solution.

OK,yesterday I switched to Windows 7 x86 with 11.10.5.3 marvell driver installed.Suddenly the Marvell 88E8039 appears in the adapter list and snooper is working smoothly. :P

2
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 16, 2009, 08:11 AM »
ixxo says the new version fixes the problem, so let's see if everyone else agrees. try downloading version 2.26.01 from the web page (or using updater).
Still not working... :o
http://i46.tinypic.com/kalhte.jpg

3
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 16, 2009, 08:04 AM »
mm RENI, what is that adapter for dialup thing?.. I dont even get that.. mine is totally blank
Well,I don't know what the hell is that either. :P
Reni, when you test the adapter in the pic, does it come up as a Success or a Failure to Detect? On my other PC (the one that works and shows 3 adapters), a generic dial-up adapter is one of the working adapters (from memory of using it a couple days ago.)

I wonder if there's a way of sourcing every available adapter on our PC and linking them up with URL Snooper. That would give us alot more adapters to test.
Unfortunately,It's a Failure. :'(
Ok so can i ask anyone who is having trouble with urlsnooper not reporting all or any adapters to download windump from the winpcap site:
http://www.winpcap.o...mp_3_9_5/WinDump.exe

Then open up a commandline prompt where the windump.exe executable is, and run: windump -D
(note that the D must be capitalized)

And let me know if windump reports a different list of adapters than url snooper does.

Here's my result:
C:\***>windump -D
1.\Device\NPF_GenericDialupAdapter (Adapter for generic dialup and VPN capture)

C:\***>

4
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: December 12, 2009, 01:12 AM »
Got the same problem on my XP SP3.My onboard network adapter is Marvell 88E8039.
Here's a snapshot http://img410.images.../img410/830/urls.png.

Pages: [1]