topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Saturday May 21, 2022, 4:22 am
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - tkirklen [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: June 22, 2013, 08:45 PM »
All of these posts on this topic are very old but I still didn't see a fix for the issue after reading through them.  So I'll try to see if someone can help me on the issue of my network adapters not being detected (anymore)

I'm having a problem getting winpcap to recognize my network adapters.  WinPcap has worked for several years for me both on XP and Win7 OS.  However just last week URLsnooper stopped detecting the network adapters.  I've removed and installed both URLsnooper and WinPcap several times.  I've troubleshot this as much as I can; not sure what else to do at this point.  My devices have not changed; the only change made to my system is a Mozilla Firefox update.  After noticing the issue with URLsnooper and WinPcap after this update I removed Mozilla and reinstalled the previous version.  Still no luck.  Thanks in advance for ANY help.



Operating System: Windows 7 Home Edition

My devices are:
Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter
Qualcomm Atheros AR9285 802.11b/g/n WiFi Adapter


Output from WinDump -D command:

1.\Device\NPF_{0C09BD3A-12E4-4366-AB44-5F4EC7F4E196} (Microsoft)
2.\Device\NPF_{AD3A071F-BAF4-44C1-9809-914873CB810F} (Microsoft)

Output from URLsnooper Network adapter dropdown
Network adapter 'Microsoft' on local host
Network adapter 'Microsoft' on local host

2
UrlSnooper / SW DOES NOT WORK
« on: June 20, 2013, 05:00 PM »
I've installed url snooper several times; i've read through all the "fixes" here in the forum but the SW DOES NOT work.  No network adapters found...very frustrating even for free software.

3
UrlSnooper / Re: No network adapters detected!?
« on: June 19, 2013, 01:01 PM »
I'm running Windows 7 with Qualcomm Atheros WiFi adapter and Microsoft Virtual WiFi Miniport Adapter.  When I run URL Snooper the only adapter detected is Network Adapter Microsoft on local host.  Did anyone find a fix for this? - thanks

Pages: [1]