topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • November 14, 2019, 09:22 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - math0ne [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
I love this program, my main launcher for a long time. 

However I think I'm too much of a minimalist to use it with the status bar being displayed all the time now.

2
Find And Run Robot / Re: [bug] Initial Size
« on: July 03, 2008, 12:29 PM »
Well, re-enable-ing the custom font seems to re-set my problem, ie for a while i can use the Dina font with no problems

After a while though (not sure what causes it, i though it was standby, but i don't think so now) it goes back to misdetecting the window height. 

I'll let you know if i can figure out at what point exactly it stops working.

3
Find And Run Robot / Re: [bug] Initial Size
« on: July 03, 2008, 12:15 PM »
Indeed the problem is fixed when i disable the custom fonts.  I am using a custom font, it's actually from donationcoder.com too.

https://www.donation.../Software/Jibz/Dina/

4
Find And Run Robot / Re: [bug] Initial Size
« on: July 03, 2008, 11:43 AM »
I did restart before, but after turning on the skinning system and restarting again its better, still a little cut off, but usable:



I love the program, and don't want to take too much of your time, so thanks for all your help!

5
Find And Run Robot / Re: [bug] Initial Size
« on: July 03, 2008, 11:33 AM »
I'm getting very similar results with the status bar in place.  Do i have to re-install or something?



FYI: I'm not using skins that just my windows visual style.

6
Find And Run Robot / [bug] Initial Size
« on: July 03, 2008, 11:04 AM »
I have a problem where the initial size or the search window is too small to see the text entry line:



Even after searching the last item is always cut off ( have it set to 5 items):



I've messed with all the settings the only thing that seems to fix it is re-installing.  After re-installing it will work great for a while, but always goes back to this same problem.

Any ideas?

Pages: [1]