Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 04:23:37 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: laptop blacks out when starting Clipboard Help+Spell  (Read 473 times)

JAQ

  • Participant
  • Joined in 2016
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
laptop blacks out when starting Clipboard Help+Spell
« on: August 23, 2016, 08:18:50 PM »
my pc blacks out when starting Clipboard Help+Spell-in win xp?but works when i reistall it-instal programme starts it
i get these at start the Clipboard Help+Spell-see pic-?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,409
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: laptop blacks out when starting Clipboard Help+Spell
« Reply #1 on: August 23, 2016, 09:32:02 PM »
My memory is that some antivirus tools can cause those problems when they block CHS from saving it's database.
One possible solution is to add an exception to ClipboardHelpAndSpell.exe to your security software.
Another might be to go to the Tweaks tab and change the "Temporary DB file location" setting and restart the program.

JAQ

  • Participant
  • Joined in 2016
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: laptop blacks out when starting Clipboard Help+Spell
« Reply #2 on: August 24, 2016, 04:13:29 AM »
i am using avsat anti viruse-i have put Clipboard Help+Spell dir. in for exclusion-but no did not help first time by stopping and restarting the prog.but worked second time-that the screen didnot go blanck-lets see what happed in future-
changing dir. in tweak didnot help-still getting same messages
sorry forgot to thank you for free activation key