Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 27, 2016, 03:39:21 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Scrolable object - Need help capturing it  (Read 1164 times)

balexandre

  • Participant
  • Joined in 2015
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Scrolable object - Need help capturing it
« on: January 28, 2015, 01:04:42 PM »
Hi,

I can't perform a capture on the treeview in a installer... my original question is in SuperUser:

http://superuser.com/questions/870588

The installer comes from this link:

http://aslain.com/in...php?/topic/13-095-96


Can anyone tellme/help me how to capture the entire treeview vertically?

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,246
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Scrolable object - Need help capturing it
« Reply #1 on: January 28, 2015, 01:10:32 PM »
Does regular scrolling capture not work?

Have you tried manually scrolling/capturing?
Video here:
http://www.donationc...c/3ds/sc29/sc29.html


I'm not clear whether you've tried regular scolling capture - videos about that here:
Screenshot Captor 3 - Window Object and Scrolling Capture Screencast Videos
Tom

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,256
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Scrolable object - Need help capturing it
« Reply #2 on: January 28, 2015, 09:04:59 PM »
As tomos says, a manual scrolling capture should always be able to get it done.

balexandre

  • Participant
  • Joined in 2015
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Scrolable object - Need help capturing it
« Reply #3 on: January 29, 2015, 07:59:03 AM »
yeps, only manually as it's says it can't check things automatically, I just need to make sure I scroll the same size everytime, or the final image will be off :/

Thanks!

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,246
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Scrolable object - Need help capturing it
« Reply #4 on: January 29, 2015, 02:23:55 PM »
yeps, only manually as it's says it can't check things automatically, I just need to make sure I scroll the same size everytime, or the final image will be off :/

Thanks!

in theory it will recognise the overlap between each image and the next - so it doesnt have to be exactly the same, so long as there *is* an overlap - but you'll just have to try it and see how it goes (let us know how you get on!)
Tom