Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 29, 2016, 10:16:17 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Can't Get a Border on Captured Shots  (Read 1083 times)

beau

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Can't Get a Border on Captured Shots
« on: December 11, 2014, 01:52:53 PM »
In Preferences > Post-Capture Options, I have checked "Add Border to Image" > Apply > Accept
but no borders appear on my subsequently captured images
Also, in Special Effects Options, I have black for Color and 2 for Width and "Simple Outside" for Default Border Type

What should I do to cause all captured screenshot images to have a border around them?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,266
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Can't Get a Border on Captured Shots
« Reply #1 on: December 13, 2014, 08:17:32 AM »
Hmm it's working here..
I wonder.. Let me ask, are you using the "Post Capture Pop-up Dialog" mode where it shows you a preview and asks you what you want to do after every capture?  The border won't be shown in that dialog.
If so, what are you selecting to do with the image at that point?

beau

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Can't Get a Border on Captured Shots
« Reply #2 on: December 13, 2014, 10:10:45 AM »
Yes, I'm using "Post Capture Pop-up Dialog" . . I then "Save as" and give it a name.
But when I open the jpg file, there's no border  :huh:

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,266
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Can't Get a Border on Captured Shots
« Reply #3 on: December 13, 2014, 10:48:22 AM »
You are right.. looks like the SaveAs is not applying the post capture effects -- at least not the border one but probably none of the others.
I'll put it on my bug fix list.

beau

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • default avatar
  • Posts: 13
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Can't Get a Border on Captured Shots
« Reply #4 on: December 13, 2014, 11:03:35 AM »
Thanks! Looking forward to the solution :Thmbsup:
« Last Edit: December 15, 2014, 09:48:39 AM by beau »