Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 06, 2016, 01:53:41 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Bug in v4.00: strange black line at bottom of images  (Read 1871 times)

simoneast

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Bug in v4.00: strange black line at bottom of images
« on: April 02, 2013, 09:19:46 PM »
I've just downloaded and installed Screenshot Captor v4.00.02.  Unfortunately screenshots that I've annotated with boxes/circles are now showing a strange black line at the bottom.  See these examples:

https://dl.dropbox.c...4/sscaptor/shot1.png
https://dl.dropbox.c...4/sscaptor/shot2.png
https://dl.dropbox.c...4/sscaptor/shot3.png

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Bug in v4.00: strange black line at bottom of images
« Reply #1 on: April 03, 2013, 04:32:22 AM »
That is very odd.. So we're talking about that black 1-pixel high line on the very bottom of the screenshot?
And you're saying that's not something that is in your actual image at the time of capture -- and that it spontaneously appears when you add the square/circle highlight annotations?

I am not unable to reproduce it here -- can you walk me through the process that leads to it, and give me some more details about when it appears and any clues you can discover about what triggers it?

Anyone else seen this happen to them?

Ath

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 2,779
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Bug in v4.00: strange black line at bottom of images
« Reply #2 on: April 03, 2013, 04:44:08 AM »
That looks just like a pop-up I saw on some websites (can't recall where/when, but quite recent), that shows when the mouse is hovered over that area.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Bug in v4.00: strange black line at bottom of images
« Reply #3 on: April 03, 2013, 07:42:11 PM »
As a test, can you confirm that the problem goes away when you dont use shadows on the boxes/circles?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Bug in v4.00: strange black line at bottom of images
« Reply #4 on: April 13, 2013, 06:03:13 PM »
I think i have fixed this program in latest beta (v4.2):

Can you let me know if it's fixed in that version?