topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • March 19, 2019, 02:33 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: 1.7.5 Not Working  (Read 403 times)

thesnookerman

  • Participant
  • Joined in 2013
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
1.7.5 Not Working
« on: December 25, 2018, 07:35 AM »
Hi Guys, I can't get the latest version to work, all I get is this: (see attached screenshot)sWeather 1.7.5.jpg1.7.5 Not Working

Any help would be much appreciated.
« Last Edit: December 25, 2018, 09:16 AM by thesnookerman, Reason: More polite. »

Ath

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 3,342
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: 1.7.5 Not Working
« Reply #1 on: December 25, 2018, 09:16 AM »
You have added a location in the settings?
And I assume you didn't 'install' it in a Program Files' or other protected directory? It has to be able to write to its .ini file in the current directory.

thesnookerman

  • Participant
  • Joined in 2013
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: 1.7.5 Not Working
« Reply #2 on: December 25, 2018, 09:54 AM »
You, sir, are a genius.
I have moved it to its own directory in the root and all is working fine.
Many thanks for taking the time to help a pensioner at Christmas.
Regards,
Don.