Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • November 24, 2017, 09:05 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Exclude filter  (Read 1063 times)

thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Exclude filter
« on: April 19, 2017, 07:25 AM »
Hi,

When snooping for URL I have some URL always opened that refresh themself periodically and thus putting the refresh URL inside the result window. Is there an option already to set a list of excluded keywords that would always be filtered out from the view? Maybe in future release?

Thanks for the answer.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #1 on: April 19, 2017, 11:02 AM »
There is already such a feature:
urls.png

NOTE: As the statusbar will tell you when you are in that field, you can specify multiple strings in this edit box by separating them with the ; character.

thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #2 on: April 19, 2017, 02:24 PM »
This field has exactly oposite result. If I type "172.21" to exclude all results from this IP range, it will only show me records with this IP in the URL. Not exclude them. I must have be doing something wrong.

2017-04-19 21_28_00-URL Snooper.pngExclude filter

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #3 on: April 19, 2017, 02:32 PM »
How strange.. Let me look into it -- I must admit it is not a feature that gets much use!

thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #4 on: April 19, 2017, 02:41 PM »
When I type inside Exclusion filter it will filter out only records with inputed keywords. Basically it is exactly the same as filling the field "Must contain". If I type "google" in Exclusion filter OR must contains, I get the same results.

Typing in "Also find" field does nothing for me.

Please let me know if I can help with resolving this issue.


thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #5 on: April 22, 2017, 01:37 PM »
Did you check and can confirm that this is a bug?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #6 on: April 22, 2017, 04:55 PM »
Give me another day, I will report and have a new version if needed.

thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #7 on: May 03, 2017, 05:25 AM »
Sorry for asking again. But did you check and can confirm that this is a bug?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #8 on: May 03, 2017, 09:49 AM »
Sorry was out of town for a few days; will look and report today.
-jesse

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #9 on: May 03, 2017, 10:14 AM »
Ok I can confirm now that it is a bug due to a change I made. I will fix in the next day or two.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #10 on: May 03, 2017, 11:35 AM »
Please try this beta version:

thehijacker

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #11 on: May 04, 2017, 01:13 AM »
Bingo. With this version exclude filter is working correctly. Thank you!

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,624
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Exclude filter
« Reply #12 on: May 04, 2017, 02:47 AM »
Great  :Thmbsup:
Thanks for your patience.