Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 08:03:08 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: I lost all my progress bars of life  (Read 850 times)

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
I lost all my progress bars of life
« on: June 18, 2016, 02:55:57 AM »
Under windows 8 during a reinitiation I lost all the bars.

What can i do to recover ?

Where are they ?

Best Regards

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #1 on: June 18, 2016, 06:30:26 PM »
NO way ?
 :-[

dr_andus

  • Supporting Member
  • Joined in 2012
  • **
  • Posts: 810
    • View Profile
    • Dr Andus's toolbox
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #2 on: June 18, 2016, 06:49:22 PM »
Could they be hidden in the system tray?

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #3 on: June 19, 2016, 05:20:41 AM »
When I execute Progress Bars of Life I only can see this.ASUS - 19_06_2016 , 11_18_42.pngI lost all my progress bars of life

I know the possibility to make securities copies. I only have one of the year 2015.
I observ the ini file.
 :-[

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #4 on: June 20, 2016, 06:23:12 AM »
mmmm Seems a difficult matter. Probably the file is corrupted somewhere
 :-[

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #5 on: June 20, 2016, 09:11:39 AM »
I think a good solution is backup the configuration files automatically .
Is it possible configure this ?

Best Regards

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #6 on: June 20, 2016, 12:51:32 PM »
I began to investigate the options of the program. One feature of the mouser's zone is a wide catalog of options to be analyzed.

I will comment

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #7 on: June 20, 2016, 01:28:27 PM »
No automated backup .

Happen again during my investigation. I lose the commands. I recover with the manual security copy.
But my fault is that I don't take a screenshot of my error.

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #8 on: June 20, 2016, 01:39:23 PM »
When I have the program windows on top but not pinned up and call the about windows don't appear. Goes before and under the main window.
If I maximized any other windows then appear over the program window.

 :-[

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #9 on: June 20, 2016, 01:50:13 PM »
I try reproduce my error but don't get it again.

I am observing similar problem with the configuration I have with ScreenShot Captor.
I have installed in portable way.
I have to revise all configurations.
 :-\

Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #10 on: June 20, 2016, 04:35:44 PM »
I am taking screenshots. I observ strange things in the configdir.ini file. Not seems corrupted but is another line different to configdir_default.ini

In the other hand I have O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ConfigDir.itemxml that have some entries of the progress bars I have defined.

I have made security copies to try several propositions.

O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ProgressBarsOfLife.ini
and
C:\Users\JOSE\Documents\DonationCoder\ProgressBarsOfLife\ProgressBarsOfLife.ini

don't seems to have any configuration about the defined progress bars dissapeared


C:\Users\JOSE\Documents\DonationCoder\ProgressBarsOfLife\ProgressBarsOfLife.itemxml    -------- seems old bars
O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ProgressBarsOfLife.itemxml   -------- old bars
C:\Users\JOSE\Documents\DonationCoder\ProgressBarsOfLife\ProgressBarsOfLife.itemxml.bak   ----------- old bars i have restored
O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ProgressBarsOfLife.itemxml.bak  -------- old bars

A wonderful mess ,,,,รง


Contro

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 2,619
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: I lost all my progress bars of life
« Reply #11 on: June 20, 2016, 04:45:18 PM »
Configdir.ini
O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ConfigDir.ini
[MainForm.rsPropSaver]
AppBarMonitorId=0
DockHeight=51
DockWidth=300
Dock_NonfullHorzLeft=10
Dock_NonfullHorzWidth=300
Dock_NonfullVertHeight=-1
Dock_NonfullVertTop=-1
FloatHeight=232
FloatLeft=790
FloatTop=177
FloatWidth=537
LastPlace=1
MRUFiles.pFFiles=
Place=4

[OptionsForm.rsPropSaver]
acNumberBarInterSpacingHorz.Value=4
acNumberBarInterSpacingVert.Value=4
acNumberEditZenoCutoff.Value=10
CheckBoxAutoHideAlerts.Checked="false"
CheckBoxAutosizeWhenDocked.Checked="true"
CheckBoxCheckUpdatesStart.Checked="false"
CheckBoxCloseToTray.Checked="false"
CheckBoxFirstMinimize.Checked="true"
CheckBoxFirstUse.Checked="true"
CheckBoxKeepOnTop.Checked="true"
CheckBoxOnTopEvenDocked.Checked="false"
CheckBoxPlayZenoAlertSound.Checked="false"
CheckBoxStartMinimized.Checked="false"
CheckBoxStartWindows.Checked="true"
CheckBoxWasMinimized.Checked="false"
CheckBox_AutoSizeWindowForm.Checked="true"
CheckBox_CountSkippedDateLevels.Checked="true"
CheckBox_DateOnGauge.Checked="false"
CheckBox_DateOnGauge_Docked.Checked="false"
CheckBox_EqualizeBarLabelWidths.Checked="true"
CheckBox_EqualizeBarLabelWidthsDocked.Checked="false"
CheckBox_FullSizeDock.Checked="true"
CheckBox_ShowRemainingText.Checked="true"
CheckBox_ShowRemainingText_Docked.Checked="false"
ComboBoxCaptionPosition.ItemIndex=0
ComboBoxCaptionPositionDocked.ItemIndex=2
ComboBox_BarSizingMode.ItemIndex=0
ComboBox_BarSizingModeDocked.ItemIndex=4
ComboBox_DockMode.ItemIndex=1
ComboBox_MinimumLevel.ItemIndex=0
ComboBox_MinimumLevel_Docked.ItemIndex=1
ComboBox_TimeWords.ItemIndex=0
ComboBox_VisualTheme.Text="Smooth"
EditLastVersion.Text="2.03.00"
FormPlacement="0,1,-1,-1,-1,-1,110,110,754,670"
NumberAutoHideAlertTime.Value=8
NumberEdit_BarColumnCount.Value=2
NumberEdit_BarColumnCountDocked.Value=2
NumberEdit_BarWidth.Value=100
NumberEdit_BarWidthDocked.Value=100
NumberEdit_FlowPanelMargin_Bottom.Value=2
NumberEdit_FlowPanelMargin_Left.Value=0
NumberEdit_FlowPanelMargin_Right.Value=0
NumberEdit_FlowPanelMargin_Top.Value=2
NumberEdit_SmartElapsedTimeLabelSegments.Value=2
NumberEdit_SmartElapsedTimeLabelSegments_Docked.Value=1
NumberEdit_UpdateTimer.Value=250


but the configdir_default.ini seems to be totally different :
O:\Mis documentos en O\SOFTWARE GESTION\ProgressBarsOfLifePortableACER\ConfigDir_Default.ini

// IMPORTANT NOTE: Lines starting with // are COMMENTS; you need to remove // to make a line active

// NOTE: When the program starts, it will check for the existence of the file ConfigDir.ini,
//  if that file exists, IT will be used.  If it is not found, then program will fall back to
//  ConfigDir_Default.ini.  So if you wish to overide the default PORTABLE configuration specified
//  in ConfigDir_Default.ini just create your own ConfigDir.ini file.

PORTABLE=TRUE
CONFIGDIR = .


// CONFIGDIR = %MYDOCUMENTS%

// This file (ConfigDir.ini) defines the directory where all configuration
//  files for the program will be stored.
// There should be only 1 actual line in this file that has any meaning,
//  the CONFIGDIR assignmane above.  Everything else here is just comments.
//
// By default it is normally set to the program directory itself, meaning
//  that all configuration/ini/settings/preferences will be store here
//  with this ConfigDir.ini file.  This is also best for when you want to
//  put the program on a usb drive.
// Sometimes it is preferable to store the configuration files in a
//  different directory, like a "C:\Documents and Settings" subdirectory
//  which is designed to store program configuration data, or a custom
//  directory specified by a user on a separate drive.
//
// TIPS:
// 1. You can comment out lines by prefacing them with //
// 2. You can use the following replacements:
//     . (actual program directory -- use this for portable usb, etc.)
//     %MYDOCUMENTS% (like C:\My Documents)
//     %APPDATA% (like C:\Documents and Settings\{username}\Application Data)
//     %PROFILE% (like C:\Documents and Settings\{username})
//     %COMMONAPPDATA% (like C:\Documents and Settings\All Users\Application Data)
// 3. The specified directory will be created if it doesn't exist.
// 4. If configuration files are not found in the specified directory,
//     any existing configuration files in the app dir will be copied
//     from the app dir to the specified directory.
// 5. If you edit this file while the program is running you need to
//     exit and restart the program before it will take effect.
//
// EXAMPLES:
//    CONFIGDIR=.
//    CONFIGDIR=%MYDOCUMENTS%
//    CONFIGDIR=E:\MyCleverSettings\
//    CONFIGDIR=%APPDATA%
//
// NOTE: the company and application subdirectory name will automatically be
//  added to the path specified (except for %APPDIR% which includes the name
//  already, i.e.:
//    "E:\MyCleverSettings" -> "E:\MyCleverSettings\DonationCoder\AppName\"
//
//
// NEW:
//  You can now signify that an app should run in portable mode (no files saved to anything but app dir)
//  by specifying the uncommented line:
//   PORTABLE=TRUE
//
/////////////////////////////////////////////////////////////////////////////