Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 10:12:58 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Gridmove not working for certain kinds of windows  (Read 1772 times)

Donkzilla

  • Participant
  • Joined in 2015
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Gridmove not working for certain kinds of windows
« on: March 17, 2015, 09:30:16 PM »
I can't get gridmove working for certain windows.  Works fine for every kind of window except pokerstars windows.  I'm trying to use it to manage my poker tables while playing.

Dragging pokerstars windows into the target zones doesn't work.  Neither do the hot keys.  Nothing happens.  But it works perfectly for every other kind of window.

This is with the default templates, and any I've made myself.

Would appreciate it if anyone has any ideas.  Thanks :)

Here's an image:

gridmove.pngGridmove not working for certain kinds of windows

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Gridmove not working for certain kinds of windows
« Reply #1 on: March 18, 2015, 05:30:21 AM »
Hi Donkzilla,

Unfortunately, pokerstars windows ignore the messages that GridMove uses to move windows (they use some kind of special custom framework to build the GUI). This means there is no way for GridMove to move these kinds of windows, sorry.

Donkzilla

  • Participant
  • Joined in 2015
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Gridmove not working for certain kinds of windows
« Reply #2 on: March 18, 2015, 06:52:01 AM »
Hey thanks for your reply.  Aww that's too bad.  Gridmove is such an excellent tool.  Thanks for sharing it.

Donkzilla

  • Participant
  • Joined in 2015
  • *
  • Posts: 5
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Gridmove not working for certain kinds of windows
« Reply #3 on: March 18, 2015, 12:04:38 PM »
Actually, I got it working by running gridmove as admin.  Works perfectly now :)