Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 28, 2016, 07:01:14 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Custom selection region  (Read 926 times)

Waning_Gibbous

  • Participant
  • Joined in 2014
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Custom selection region
« on: June 22, 2014, 04:36:52 AM »
I have a few jpg's that I want to crop the same size region from each jpg.  Is there a way to input a size, for instance, 150x140?  I see there is a button to select predefined regions but it doesn't have a place to type in custom sizes.
Thank you for your time

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,258
    • View Profile
    • Coding Snacks by Lanux128
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Custom selection region
« Reply #1 on: June 22, 2014, 05:06:14 AM »
I have a few jpg's that I want to crop the same size region from each jpg.  Is there a way to input a size, for instance, 150x140?  I see there is a button to select predefined regions but it doesn't have a place to type in custom sizes.
Thank you for your time
hello and welcome,

you can add your own preset sizes by going to 'Preferences' > 'Advanced Tweaking' > 'My favorite preset sizes'. hope this is what you were looking for. :)

Waning_Gibbous

  • Participant
  • Joined in 2014
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Custom selection region
« Reply #2 on: June 22, 2014, 07:58:44 PM »
Yes, that's it! Thank you.  :Thmbsup: