Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 02, 2015, 09:34:34 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu  (Read 33736 times)

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« on: April 19, 2007, 10:16:53 PM »
:) Do you listen to Internet radio? Are you using Screamer Radio?

ScreamerMenu - Get easy access to your Screamer Radio stations.

Features:
- List all stations in a simple listview.
- Filter by a part of a station name or category.



You'll find the downloads and more info at 1 Hour Software by Skrommel.

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.
« Last Edit: June 10, 2007, 08:47:15 AM by skrommel »

Dr-Leech

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 151
  • Psychedelic Coder
    • View Profile
    • site
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #1 on: April 21, 2007, 02:10:32 PM »
Awesome! Simply awesome!

I hate to travel for each category or list trying to find that station!

Thanks!

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #2 on: April 21, 2007, 05:20:56 PM »
 :) Try ScreamerMenu v.91!

Changes:
- 20070421 - v0.91: Better integration with Screamer, more listsviews, now closes alert dialogs.

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,393
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #3 on: April 24, 2007, 04:19:47 AM »
Skrommel, I've written (quite a while ago) a global hotkey front-end for Screamer.  Interested in incorporating it into your app?

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #4 on: April 24, 2007, 06:12:42 PM »
 :) Try Screamer v0.95!

- 20070422 - v0.95: Added scheduling, put on top when Screamer is active.

@skwire: Hotkeys sounds nice.

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.
« Last Edit: April 25, 2007, 01:35:05 AM by skrommel »

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #5 on: April 27, 2007, 08:48:09 AM »
 :) Just added hotkeys! Try v0.96.

Press Ctrl+1 through Ctrl+0 to switch between your top 10 favorites.

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.

cemole

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 49
  • Where do all the birds fly?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #6 on: April 29, 2007, 04:30:59 PM »
I get an error stating that ScreamerMenu can't connect to Screamer Radio. Is this because I don't have Screamer Radio installed under C:\Program Files\Screamer Radio? I looked at the .ahk but couldn't find anything to suggest that this was the case. Any other suggestions?

cemole

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 49
  • Where do all the birds fly?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #7 on: April 29, 2007, 04:34:35 PM »
I just tried it again and it works!!! Go figure, right after I posted the question and already attempted to execute the hotkey multiple times. Oh well, good news is that it is functional right now.

cemole

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 49
  • Where do all the birds fly?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #8 on: May 12, 2007, 04:17:24 PM »
It's not a big deal but I thought I should let you know anyway. I get a "can't connect" error when I have Screamer-Radio started but minimized to the tray. There is no problem if I have the SR window visible.

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #9 on: June 08, 2007, 01:54:45 PM »
 :) Just posted ScreamerMenu v1.2!

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.

cemole

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 49
  • Where do all the birds fly?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio fontend - ScreamerMenu
« Reply #10 on: June 08, 2007, 05:42:51 PM »
Skrommel, works like a charm :Thmbsup:. I haven't checked out the recording and logging of stuff but I'll check it out to see how they work. I have to say that I really like that the ScreamerMenu minimizes when Screamer Radio loses focus (not sure that was the case before). And just another minor thing: the version number in the latest script is 1.1. I've changed my copy manually to 1.2.

cemole

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 49
  • Where do all the birds fly?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #11 on: June 26, 2007, 02:13:53 PM »
Feature suggestion:
How about an option for a random station selection? It might be interesting to find out about new radio stations.
« Last Edit: June 27, 2007, 12:31:25 AM by cemole »

Loonier

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 36
  • wildly boring
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #12 on: June 29, 2007, 03:07:34 AM »
In the Screamer Menu Options pane, I set the path to screamer.exe and check 'Start Screamer Radio' - however, that does not 'stick', at least on my PC (nor does the default choice of 'Stop Screamer Radio'; interestingly, clicking the close box on Screamer Menu does not close it or Screamer Radio).  When I close Screamer Radio (which 'closes' ScreamerMenu and gives the message later in this sentence), then click ScreamerMenu.exe, I get the notice 'Can't connect to Screamer Radio!'  Any ideas why this is the case?

damasko

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #13 on: January 14, 2008, 03:04:59 AM »
hello, first of all, skrommel I thank you for this wonderful app!
unfortunately I have some issues to resolve.
 1 - if i schedule a "once" radio rec job, it works. the same job, but scheduled as "daily" doesn't work
 2 - even if I choose "single track mode" screamermenu can't stop the record (the notification baloon appears, but screamer radio doesn't stop recording)
I suppose you built screamermenu using command line parameters passed to screamer radio, how could I schedule in windows xp a record job?
thank you!

patthecat

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 88
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #14 on: May 03, 2008, 10:05:20 PM »
Just a heads up for those of you using Screamer Radio:

There's a new beta / pre-release 0.4.0 version available.  Author mentions that he aims to make this release an official stable release as opposed to the version 0.3.9 which has been in beta for over a year.  I have not yet tested to see if Skrommel's Screamer Menu works properly with this version of Screamer Radio.

http://forums.scream...c.php?f=9&t=9683

-- Version 0.4.0, beta

 080503:
 * Resolved long path bug when recording
 * Updated manifest file with Vista privilege properties
 * Tray icon now recreated on explorer restart
 * Tray icon now indicates if you are recording (when custom icon is off)
 * Tray icon menu now has a quicker option to enable/disable recording
 * Preset menus now split into columns of 35 items each

 080427:
 * Upgraded BASS to 2.4.0.1
 * Upgraded BASSWMA to 2.4.0.1
 * Upgraded BASS_AAC to 2.4.0.1
 * Added manifest file and adjusted GUI a little, slightly prettier dialog

 071022:
 * Fixed internal string bug

 070801:
 + Screamer now fades out on stop
 * Windows Desktop Heap bug adressed, but not fixed.. will require new way to
   select radio stations, preset menu is simply too large
« Last Edit: May 03, 2008, 10:08:04 PM by patthecat »

vikol9

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #15 on: May 18, 2008, 01:22:14 PM »
damasko try this:
1. schedule a "rec start"
2. when you want stop recording schedule a "rec start" (no "rec stop")

i have Screamer Radio Version 0.4.0, beta

sorry for my english i dont speak in this language

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #16 on: May 19, 2008, 12:29:38 PM »
I cannot make this work. It does not load any station or any other thing. How is this supposed to work? I am using screamer beta4 at the moment.

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #17 on: May 21, 2008, 01:18:37 PM »
Any help? It looks like it is not working with beta4?
« Last Edit: May 21, 2008, 01:21:00 PM by kartal »

skrommel

  • Fastest code in the west
  • Developer
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 886
    • View Profile
    • 1 Hour Software by skrommel
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #18 on: June 13, 2008, 09:27:28 PM »
 :( It looks like mr Zidar has dropped standard menus in Screamer beta4, so I don't know if I can make ScreamerMenu work.

Skrommel
Please stop by my site at  1 Hour Software by skrommel  for downloads and more info.

kartal

  • Supporting Member
  • Joined in 2008
  • **
  • Posts: 1,529
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #19 on: June 13, 2008, 09:53:59 PM »
thanks for the update. I went back to 3.9. It works fine :)

rigouli

  • Member
  • Joined in 2010
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #20 on: May 12, 2010, 04:52:43 AM »
Hi Every Body

I have Edited ScreamerMenu Source Code and it work with ScreamerRadio v0.4.3
Scheduling work fine.
I Scheduling can select one of the Favorites Radio (1..8 )

To select favorite radio 1 the scheduled radio name is "F01 WhatYouWant"...
To select favorite radio 8 the scheduled radio name is "F08 AnyCharaceters"

Allot Of improvement must be done for update the rest of the functionalities.
But for me the main functionalities work fine.

PS :The Schedule  Take ~20 seconds to change the Radio and start the recording...
When know it's not a true problem.

Best regard Rigouli  ;)
« Last Edit: May 12, 2010, 04:55:28 AM by rigouli »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,995
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #21 on: May 12, 2010, 09:19:15 AM »
Thanks for sharing rigouli!  :Thmbsup:

lanux128

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 6,219
    • View Profile
    • Coding Snacks by Lanux128
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #22 on: May 12, 2010, 10:42:18 AM »
nice work, rigouli. i may start using Screamer Radio again. :)

rigouli

  • Member
  • Joined in 2010
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Screamer Radio frontend - ScreamerMenu
« Reply #23 on: May 12, 2010, 03:22:04 PM »
If you have have any problem to make the program "ScreamerMenu" runing

Let me know.

I'll trie to folow the forum during feew days.

Best Regards Rigouli  ;)