Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 06, 2016, 10:03:59 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Poll

How have you found Vista RC2?

WOW!
Good.
Ok.
Fair
Hated it.
Haven't tried it.

Author Topic: Vista RC2  (Read 3510 times)

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Vista RC2
« on: October 15, 2006, 08:42:00 AM »
I just got a new box. Not the one that I really wanted... But that's 10k too :)

Anyways, I'm slapping Vista RC2 on it and curious as to how people have found it (if you use it).

Cheers,

Ryan
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

jgpaiva

  • Global Moderator
  • Joined in 2006
  • *****
  • Posts: 4,727
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #1 on: October 15, 2006, 08:44:31 AM »
Don't forget the "don't care / havent tried it" option. ;)

nudone

  • Cody's Creator
  • Columnist
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 4,117
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #2 on: October 15, 2006, 09:23:16 AM »
Don't forget the "don't care / havent tried it" option. ;)

yeah, i need that otherwise i can't vote either.

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #3 on: October 15, 2006, 09:43:06 AM »
Being able to actually edit a poll is pretty cool. Wonder if that's in Vista :)

Actually, I'm pretty impressed so far. Haven't done anything much, but it's looking very cool. Jury is still out...
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

Carol Haynes

  • Waffles for England (patent pending)
  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 7,986
    • View Profile
    • Dales Computer Services
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #4 on: October 15, 2006, 09:52:55 AM »
I have had a play but unistalled it again pretty quickly. Doesn't seem to have any WiFi card drivers so I can't access the internet without rewiring the house - and it won't install XP drivers.

Renegade

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 13,220
  • Tell me something you don't know...
    • View Profile
    • Renegade Minds
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #5 on: October 15, 2006, 10:43:57 AM »
I can see how that would be a pain (WiFi). The new box will take me at least 1~2 weeks to setup the way I like things, then I'll be able to upgrade to Vista when the final release is out. 

I've heard good things about Vista RC2, but still curious to hear from others.

The new box is an Intel E6600, so it's pretty quick. So far things are looking ok but I haven't even install Visual Studio yet (or anything else for that matter).
Slow Down Music - Where I commit thought crimes...

Freedom is the right to be wrong, not the right to do wrong. - John Diefenbaker

Cloq

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 268
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Vista RC2
« Reply #6 on: October 15, 2006, 10:50:51 AM »
Mmm.. lack of stable(ish) drivers is what kept me from "testing" RC2.

I have a midi card and Vista doesn't have drivers for it. Yamaha stated they will consider drivers for it when Vista is officially released.
« Last Edit: October 15, 2006, 10:54:16 AM by Cloq »