Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • November 22, 2017, 08:56 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Last post Author Topic: Settings are reset to default  (Read 1764 times)

jb2233

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Settings are reset to default
« Reply #25 on: August 04, 2017, 12:06 AM »
will do

jb2233

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Settings are reset to default
« Reply #26 on: August 09, 2017, 04:40 PM »
having "skip saving settings on shutdown" ticked or not does stop the settings being overwritten by the defaults

i'm trying, via a bat file at startup; replacing the existing ini file with a copy that has my settings

this seemed to work when the ini had been overwritten

i'll let you know how this goes

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,613
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Settings are reset to default
« Reply #27 on: August 09, 2017, 04:48 PM »
Wow I wish I understood what was happening on your system that could possibly cause this behavior!

jb2233

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Settings are reset to default
« Reply #28 on: August 22, 2017, 07:00 PM »
So far the process of restoring the ini file and manually starting SSC has proved to be a successful workaround for the ini file being reset to the default.

I hope this helps in the troubleshooting of the issue.

BTW as per earlier shouldn't the ini files be placed in a subfolder (DonationCoder\AppName\) of the specified folder? not in the specified folder?