Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • May 27, 2017, 06:56:14 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Where to Put Plugins  (Read 341 times)

slc7

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Where to Put Plugins
« on: May 13, 2017, 09:31:18 PM »
Hello, :)

I am trying to find out where to put a plugin.

I couldnt find a plugin folder.

I downloaded the plugins from here and there are so many but where exactly do i put these plugins

thank you
s

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,064
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Where to Put Plugins
« Reply #1 on: May 14, 2017, 05:38:19 AM »
There should be a folder: "C:\Program Files (x86)\FindAndRunRobot\Plugins".

slc7

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Where to Put Plugins
« Reply #2 on: May 15, 2017, 09:56:25 AM »
Hello M,
 I found the plug in folder,
But now I have the problem that none of these plug-ins show up on find and run robot.

How do I activate these plug-ins?

I searched on Google but I couldn't find any tutorial on how to do this.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 37,064
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Where to Put Plugins
« Reply #3 on: May 15, 2017, 11:55:53 AM »
They should be active automatically.
You can see if a plugin is running and what keyword to use to trigger it by going to the "External Tools and Plugins" tab of options and then click on the "Click to Examine and Configure Plugins".

slc7

  • Participant
  • Joined in 2017
  • *
  • default avatar
  • Posts: 17
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Where to Put Plugins
« Reply #4 on: May 15, 2017, 05:05:11 PM »
Hello M,
As you can see the Folder

 plug in  in  program files 86

When I go to the settings as you told me the plug-in pages in FARR  scan and reload  the pages no plug-ins show


 I don't know how to activate the websearch plugin