Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • April 28, 2017, 10:48:04 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Displaying Hints?  (Read 528 times)

murdock01

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
    • Donate to Member
Displaying Hints?
« on: February 16, 2017, 07:35:29 AM »
Hello,
  Is there a way to get the hints, or notes, to show up on mouse over of an item in a menu? I have a menu of powershell scripts that I have on my launch bar. If I move one of the command items to the launch bar itself, I will get the little hints popup. But when the items are in a menu, sub-menu, I get no hints.
I have the options checked off for the dock, i.e. "Hints on MouseOver"
Is there something that I am missing?

FYI, I love this launch bar. Its way better than anything else I have tried. I recommend it to everyone, along with FARR. The flexibility is second to none. I hope it continues to get developed.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,938
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #1 on: February 16, 2017, 01:54:39 PM »
Let me look into it -- I can't remember if I had a reason for not showing hints in submenus or if it's just a bug.

Glad you are liking the program!

murdock01

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #2 on: February 16, 2017, 07:26:51 PM »
Thanks Mouser

murdock01

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #3 on: February 21, 2017, 08:46:16 AM »
Any thoughts? Did you find out anything?

murdock01

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 9
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #4 on: March 01, 2017, 11:37:04 AM »
Did you remember?

dluby

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 224
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #5 on: March 02, 2017, 01:34:32 AM »
I have sub menus that are 4 deep and they show hints.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,938
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Displaying Hints?
« Reply #6 on: March 02, 2017, 07:08:43 AM »
I can confirm that there is no reason I can't show hints on mouseover for submenus. I have added a new option to say that you want to see mouseover hints in a specific submenu.  It will be in next release.

dluby you are already seeing mouseover hints on submenus? Can you post a screenshot?
« Last Edit: March 02, 2017, 07:18:49 AM by mouser »