Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 08:03:22 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: epCheck opening program issue ?  (Read 874 times)

sportman12

  • Participant
  • Joined in 2016
  • *
  • default avatar
  • Posts: 50
    • View Profile
    • Donate to Member
epCheck opening program issue ?
« on: August 17, 2016, 01:36:04 PM »
I installed epCheck on Windows 10 every time I open epCheck I get this seen in this  screenshot it pops up to my Desktop how do I get rid of this from appearing on my Desktop every time I open epCheck ?

wraith808

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 8,406
  • "In my dreams, I always do it right."
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #1 on: August 17, 2016, 02:26:37 PM »
It looks like configuration information.  I haven't opened epCheck in a while, but I think there's a setting to tell it where you want it to store data.  You want to change that somewhere other than your desktop.

Or it might assume the current directory- if so, you want to create a directory for the application, and put a shortcut on your desktop.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,421
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #2 on: August 17, 2016, 02:32:56 PM »
Quote
Or it might assume the current directory- if so, you want to create a directory for the application, and put a shortcut on your desktop.

i believe this is the case.  So find another directory for the program to live.

sportman12

  • Participant
  • Joined in 2016
  • *
  • default avatar
  • Posts: 50
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #3 on: August 17, 2016, 02:53:22 PM »
ok thanks some other question for you

1. I searched for the show Empire on Fox Network could not find it is it on their it says it is on here which epCheck uses

http://www.thetvdb.com/

wraith808

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 8,406
  • "In my dreams, I always do it right."
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #4 on: August 17, 2016, 04:32:44 PM »
ok thanks some other question for you

1. I searched for the show Empire on Fox Network could not find it is it on their it says it is on here which epCheck uses

http://www.thetvdb.com/


That one, skwire is going to have to answer.

sportman12

  • Participant
  • Joined in 2016
  • *
  • default avatar
  • Posts: 50
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #5 on: August 17, 2016, 05:08:32 PM »
 skwire I searched for the show Empire on Fox Network could not find it is it on their it says it is on here which epCheck uses

http://www.thetvdb.com/

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,668
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: epCheck opening program issue ?
« Reply #6 on: August 18, 2016, 08:19:40 AM »
skwire I searched for the show Empire on Fox Network could not find it is it on their it says it is on here which epCheck uses

http://www.thetvdb.com/

Search for: Empire 2015