Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 26, 2016, 02:02:39 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Black tray menu  (Read 899 times)

Armando

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 2,724
    • View Profile
    • Donate to Member
Black tray menu
« on: October 14, 2015, 11:59:12 AM »
Hi mouser,

The tray menu here has been black for a long time. Years, probably. It seems like I'm the only one (?), but I wonder why. Driver issues, maybe, but on my computer, FARR is the only application with a problematic tray menu.

Screenshot - 2015-10-14 , 12_53_37.pngBlack tray menu

When I hover over the menu, the various entries appear/disappear.
The menu is still usable.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,248
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Black tray menu
« Reply #1 on: October 14, 2015, 12:33:22 PM »
Quote
FARR is the only application with a problematic tray menu.

If it's only FARR with this problem, maybe the skin you have set for farr or custom colors?
check the "Advanced Visuals" option in far and uncheck any custom stuff.

Armando

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 2,724
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Black tray menu
« Reply #2 on: October 15, 2015, 11:47:19 AM »
Quote
FARR is the only application with a problematic tray menu.

If it's only FARR with this problem, maybe the skin you have set for farr or custom colors?
check the "Advanced Visuals" option in far and uncheck any custom stuff.

Thanks, I'll try that and report.

Armando

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 2,724
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Black tray menu
« Reply #3 on: October 20, 2015, 10:37:45 PM »
That was it, mouser. It had to do with the skin option.

Actually, the "use fancy skinned display" option was checked, but somewhere along the way, the skin in the drop down got unselected (it was empty).

When I reselected a skin (slenderFarr), the tray menu appeared normally again.  :up:

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,248
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Black tray menu
« Reply #4 on: October 20, 2015, 11:41:26 PM »
Good to know  :up: