Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 04, 2016, 04:28:11 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Issue with date prefix  (Read 1417 times)

cytochrome

  • Supporting Member
  • Joined in 2010
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Issue with date prefix
« on: May 02, 2015, 11:32:49 AM »
Hi,

I may not be using it properly, but I am experiencing issues with the date prefix functionality in CHS.

In particular, when I invoke 'Additional actions on last clip | paste clip with date prefix', I get a date that is appropriate, but a time that is not the current time (ignoring the time zone).

Moreover, when I perform the action again minutes later, I get the same prefix.

I get this same result using the default 'Custom Date' (%c) or my own format.

I am using CHS v2.29.0.

Thanks.

-Brad
Cheers,
Brad

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Issue with date prefix
« Reply #1 on: May 02, 2015, 12:07:16 PM »
Let me look into it and report back.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Issue with date prefix
« Reply #2 on: May 06, 2015, 06:15:43 PM »
Just wanted to confirm the problem -- working on it now.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member

cytochrome

  • Supporting Member
  • Joined in 2010
  • **
  • Posts: 7
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Issue with date prefix
« Reply #4 on: May 09, 2015, 09:23:01 AM »
This version (2.30.0) seems to be working for me now.

Thanks!
Cheers,
Brad

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Issue with date prefix
« Reply #5 on: May 09, 2015, 08:13:17 PM »
Great  :up: