Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 30, 2016, 03:24:46 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: ProcessTamer not self-starting on boot  (Read 1122 times)

bit

  • Supporting Member
  • Joined in 2013
  • **
  • Posts: 686
    • View Profile
    • Donate to Member
ProcessTamer not self-starting on boot
« on: December 03, 2014, 05:45:24 PM »
I just installed ProcessTamer, and have high hopes for fewer BSODs and lock-ups.
I already set them to high priority, but why would I want to click on 'force high priority' for ProcessTamer and the 'front end' PT GUI themselves?

(edit)
Any idea why Process Tamer won't self-start in Win7?
I checked the box for it to start on boot and also entered my DC key, but it won't do that.

(edit)
My Norton Startup Manager says ProcessTamer is on its 'start on boot' list, but PTs 'front end' says it's not running at boot, and I have to manually click the Desktop icon to make its icon appear in System Tray.

(edit)
My Norton Startup Manager says ProcessTamer is on its 'start on boot' list, but PTs 'front end' says it's not running at boot, and I have to manually click the Desktop icon to make its icon appear in System Tray. My OS is Win 7 32-bit.
Nice program! Thmbsup

Curt

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 7,044
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: ProcessTamer not self-starting on boot
« Reply #1 on: December 03, 2014, 06:11:29 PM »
I've just speed tested Process Tamer [PT] on a 32-bits Win 7.
After re-booting the laptop, PT was both starting and working as promised.

However, you might want to start a thread >here (over there)<, so mouser for certain will notice your questions.

bit

  • Supporting Member
  • Joined in 2013
  • **
  • Posts: 686
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: ProcessTamer not self-starting on boot
« Reply #2 on: December 03, 2014, 06:36:58 PM »
I've just speed tested Process Tamer [PT] on a 32-bits Win 7.
After re-booting the laptop, PT was both starting and working as promised.

However, you might want to start a thread >here (over there)<, so mouser for certain will notice your questions.

Tnx. There are 3 PT threads there now. Which one, plz? :)

Curt

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 7,044
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: ProcessTamer not self-starting on boot
« Reply #3 on: December 04, 2014, 02:52:07 AM »
re-reading your first post here, it sounds as if it all could be merely a question of your settings. Maybe you should just re-do the Process Tamer settings ("start with Windows"), right-click the systray icon and make sure it says "enabled", and re-check Norton's settings for PT.

It really should work, also without the use of Task Scheduler.