Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 12:18:53 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Has forum code changed?  (Read 3065 times)

dantheman

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 591
  • Be good if you can!
    • View Profile
    • Donate to Member
Has forum code changed?
« on: November 07, 2014, 08:29:30 AM »
Hi,

Over the last few days, i've been getting a weird "autopaging" thingy happening:
http://imagizer.imag...g537/8519/KibEKA.png
Could it be the "autopager" addon for Firefox that is defective?

(sorry about having to download image file).

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,412
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Has forum code changed?
« Reply #1 on: November 07, 2014, 08:35:20 AM »
it must be the firefox addon, no code has changed on the forum.

dantheman

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 591
  • Be good if you can!
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Has forum code changed?
« Reply #2 on: November 07, 2014, 11:03:19 AM »
Thanks Mouser, it has never done this before and i don't recall Autopager having any major updates lately.
In fact, it does the same thing with Chrome (also with autopager addon).

dantheman

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 591
  • Be good if you can!
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Has forum code changed?
« Reply #3 on: November 07, 2014, 12:56:22 PM »
Yup, must be Autopager 'cause i just tried Fastestfox in Firefox and the issue is no longer there.