Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 05, 2016, 04:30:50 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: shellexec and runalias(run runa) doesn't work...  (Read 1565 times)

yjs14

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
    • Donate to Member
shellexec and runalias(run runa) doesn't work...
« on: September 28, 2014, 12:48:38 AM »
typing "run inetcpl.cpl", and nothing happened. So "shellexec $$1 triggering on no results" won't work.
typing "runa inetcpl.cpl", ie properties was display, BUT location fo IEtemp file was empty.
os is winxp sp3, and the accout is administrator.


mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: shellexec and runalias(run runa) doesn't work...
« Reply #1 on: September 30, 2014, 01:53:54 PM »
I'm not sure i completely understand -- can you describe in a bit more detail the phenomena?

yjs14

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: shellexec and runalias(run runa) doesn't work...
« Reply #2 on: October 01, 2014, 03:51:23 AM »
I'm not sure i completely understand -- can you describe in a bit more detail the phenomena?

FARR, typing "run inetcpl.cpl", nothing happened
then set "shellexec $$1 triggering on no results", typing "inetcpl.cpl", nothing happened
win+R, typing "inetcpl.cpl", the IE properties window popup
01.JPG
FARR, typing "runa inetcpl.cpl", the IE properties window popup, but the "current location" was empty
02.JPG

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,406
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: shellexec and runalias(run runa) doesn't work...
« Reply #3 on: October 01, 2014, 12:48:28 PM »
What if you type into FARR:
cpanel inet

yjs14

  • Participant
  • Joined in 2010
  • *
  • Posts: 36
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: shellexec and runalias(run runa) doesn't work...
« Reply #4 on: October 01, 2014, 10:07:39 PM »
It's Normal... :tellme: