Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 24, 2016, 10:40:52 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Post capture window, just want thumbnail panel and my image  (Read 908 times)

Mikey1969

  • Participant
  • Joined in 2014
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Hi guys, sorry if this has been asked, I'm not seeing it, but that might be because I'm not looking right. What I want to do is to make the post-capture window(The editor?) only have the Thumbnail Panel and my image. I don't need all of the data at the bottom, and I only use my caps to get data off of them, so having a little more screen real estate would be great, as sometimes the numbers I want are fuzzy, but going to 100% cuts off part of the image.

Is this possible? Am I just missing the setting by calling it the wrong thing in the settings?

Also: Thank you for an awesome app!!! This thing is hands down the BEST screencap app I've ever used, paid or free!!

ScreenManiac

  • Supporting Member
  • Joined in 2014
  • **
  • Posts: 87
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Post capture window, just want thumbnail panel and my image
« Reply #1 on: May 30, 2014, 04:12:16 PM »
Try resizing the bottom part by maneuvering the mouse on the divider between upper and lower parts, until your mouse pointer gets the double arrows - I guess you know the procedure - then drag all the way down, out of your view.

Mikey1969

  • Participant
  • Joined in 2014
  • *
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Post capture window, just want thumbnail panel and my image
« Reply #2 on: May 30, 2014, 04:14:29 PM »
Perfect... Wasn't seeing the mouse pointer switching when I was trying to find it, but going a little slower made it work. Thanks for the tip(Should have been obvious). I appreciate it! :Thmbsup: