Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • July 23, 2016, 02:15:36 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Do you use the Bat's OTFE encryption?  (Read 4486 times)

superboyac

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 6,070
  • Is your software in my list?
    • View Profile
    • Donate to Member
Do you use the Bat's OTFE encryption?
« on: May 26, 2006, 04:39:31 PM »
Do you guys use this feature (the one that asks for a "master password" when starting the application)?  I'm thinking of getting rid of it, as I see no real purpose for it in my case. 

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,063
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Do you use the Bat's OTFE encryption?
« Reply #1 on: May 26, 2006, 05:19:24 PM »
never.

superboyac

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 6,070
  • Is your software in my list?
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Do you use the Bat's OTFE encryption?
« Reply #2 on: May 26, 2006, 07:09:50 PM »
good enough for me, I'm going to take it off.