Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 26, 2016, 08:53:31 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: BUG?: Paintbrush Object Settings  (Read 1348 times)

lugosi84

  • Supporting Member
  • Joined in 2012
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
    • Donate to Member
BUG?: Paintbrush Object Settings
« on: May 09, 2014, 02:56:51 PM »
I am using the portable version of SC, and I want to take an image that I have captured and edit it, adding lines, etc with the paint tool. I perform the following steps:
1. capture the image
2. select 'Save Image and Show' - the image editor pops up with my image.
3. click the paintbrush tool (Paintbrush Object)

If I do not change any of the settings for the paintbrush tool, I am OK.

If I change the settings, my changes will not take effect until I close the paint tool and open it again.

I am guessing that this is not how the tool is supposed to work??

Thank you for such an awesome program :)

Jim

lugosi84

  • Supporting Member
  • Joined in 2012
  • **
  • Posts: 29
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: BUG?: Paintbrush Object Settings
« Reply #1 on: May 20, 2014, 04:09:09 AM »
I just installed the full version of this program to see if the same thing occurred, and it did. Am I doing something wrong, or is this, indeed, a bug?

I also notice that when I click the 'Clear All Paint' button, the paint doesn't actually clear until I click again somewhere in the work area.

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,238
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: BUG?: Paintbrush Object Settings
« Reply #2 on: May 20, 2014, 05:06:32 AM »
hi Jim,
I cannot reproduce either problem here on Win7 x64, with SC v4.8.5
What's your OS ?
Tom

ScreenManiac

  • Supporting Member
  • Joined in 2014
  • **
  • Posts: 87
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: BUG?: Paintbrush Object Settings
« Reply #3 on: May 30, 2014, 12:30:10 AM »
Cannot reproduce it either, both things are working fine.
Using SC portable on a Win7 x64 laptop.