Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 30, 2016, 05:07:51 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Skwire Empire Problems?  (Read 4722 times)

AzureToad

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 52
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Skwire Empire Problems?
« on: April 08, 2014, 04:03:21 PM »
 :o  Is it just me, or has anyone else had problems getting to Skwire Empire?
I keep getting "This page can't be displayed" messages in both IE and Chrome. Is it just my connection to the outside world, or is there really an issue with the site?

____________________
while (!sleep)
   {
      sheep++
   }

Deozaan

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Points: 1
  • Posts: 7,651
    • View Profile
    • The Blog of Deozaan
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #1 on: April 08, 2014, 04:25:43 PM »


Ath

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 2,751
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #2 on: April 08, 2014, 04:43:26 PM »
It's probably the dcmembers.com server acting up, as my subdomain there has similar issues :huh:

Mouser probably has to press some buttons to fix it, or maybe he's already on it 8)

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,634
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #3 on: April 08, 2014, 05:14:49 PM »
:o  Is it just me, or has anyone else had problems getting to Skwire Empire?

Yep, looks like the dcmembers.com server is throwing its toys out of the pram.  Was there anything, in particular, that you needed from the site?

skwire

  • Global Moderator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 4,634
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #4 on: April 08, 2014, 05:36:24 PM »
mouser kicked the tires and the site(s) should be back in business.  =]

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,270
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #5 on: April 08, 2014, 05:39:39 PM »
I upgraded openssl on the server.
It's back up now.

x16wda

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 671
  • what am I doing in this handbasket?
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #6 on: April 08, 2014, 06:58:47 PM »
Did you upgrade due to the TLS heartbleed read overrun?
vi vi vi - editor of the beast

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,270
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #7 on: April 08, 2014, 07:30:28 PM »
yep.

AzureToad

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 52
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Skwire Empire Problems?
« Reply #8 on: April 09, 2014, 09:31:11 AM »
Yep, looks like the dcmembers.com server is throwing its toys out of the pram.  Was there anything, in particular, that you needed from the site?
Thanks for burping your baby (I figured that was a better analogy than changing it's diapers...).
I downloaded sWeather and am enjoying it now!
____________________
while (!sleep)
   {
      sheep++
   }