Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 28, 2016, 06:53:40 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: LBC and Wallpaper master in an endless battle  (Read 1474 times)

Dochappy

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • Donate to Member
LBC and Wallpaper master in an endless battle
« on: April 07, 2014, 12:45:02 PM »
I use Wallpaper Master to cycle wallpapers, but everytime the wallpaper is switched my two docks go straight to the system tray and when i restore them I have to resize both everytime the wallpaper is changed.

Is there a way to stop this behavior or at least stop the resizing of the docks?

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,263
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: LBC and Wallpaper master in an endless battle
« Reply #1 on: April 07, 2014, 04:37:25 PM »
Let me add an option for LBC to try to ignore all resolution and desktop changes and we can at least see if that fixes your problem.

Dochappy

  • Supporting Member
  • Joined in 2011
  • **
  • Posts: 59
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: LBC and Wallpaper master in an endless battle
« Reply #2 on: April 08, 2014, 12:36:31 AM »
ok cool thanks :up:

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,263
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: LBC and Wallpaper master in an endless battle
« Reply #3 on: April 21, 2014, 08:47:57 AM »
Can you try the new beta and let me know how it does?
On the main options tab there is a new option to tell it to not respond to resolution changes -- give that a try if the bug is still present.