Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 08, 2016, 11:56:16 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Startup error due to Decimal symbol  (Read 1073 times)

Filipe Meira Castro

  • Supporting Member
  • Joined in 2010
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
    • Donate to Member
Startup error due to Decimal symbol
« on: August 13, 2013, 09:02:34 PM »
Hi,

I have problems starting SCC in portable mode if the decimal symbol is not the correct one, which it changes if I have to use it in different computers.

Attached screenshot of the event:

scc decimal symbol.PNG[ Invalid Attachment ]

If the decimal symbol is "," then it works, but when it is "." then crashes... and in other computers seems to be opposite...

Suggestions are welcome :)
Congratulations of this great app,

Cheers

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,421
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Startup error due to Decimal symbol
« Reply #1 on: August 13, 2013, 09:16:58 PM »
I really need to fix this -- it only affects people moving their settings between different locales, but you're not the only one.

Filipe Meira Castro

  • Supporting Member
  • Joined in 2010
  • **
  • Posts: 72
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Startup error due to Decimal symbol
« Reply #2 on: August 14, 2013, 09:06:19 AM »
Thanks for your comments, Cheers :)

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,421
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Startup error due to Decimal symbol
« Reply #3 on: August 24, 2013, 06:09:08 PM »
Fixed in latest beta, thanks to Filipe for the help testing.