Website Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • August 30, 2015, 11:51:08 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: bug? LBC fails to set starting directory  (Read 2023 times)

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • gravatar avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
bug? LBC fails to set starting directory
« on: July 16, 2012, 05:53:19 PM »
A shortcut placed on a LBC dock behaves differently from the same shortcut placed on my desktop.
The key is that LBC is not setting the "Starts in" properly, as coded in the link. In each case below the Starts in is coded: %USERPROFILE%\publishing\RW (as shown in the Properties of the lnk file). The shortcut invokes a Rexx script that executes the DIR command to show the starting directory.

Running the DIR command from outside LBC shows that the starting directory is properly set. Running from a LBC dock, the starting directory is set to C:\Program Files (x86)\LaunchBarCommander. This causes my application to fail.

Yes, I could change the script to set the directory, but I have hundreds of these, and I think LBC should do its job properly.

Using LBC 1.132.01
Windows 7, 64-bit
« Last Edit: July 16, 2012, 05:58:22 PM by dav4is, Reason: forgot environment info »

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,933
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: bug? LBC fails to set starting directory
« Reply #1 on: July 16, 2012, 10:10:18 PM »
I'll check and fix; I want to release an LBC update this week so this is just one more thing to fix for it.  :up:

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • gravatar avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: bug? LBC fails to set starting directory
« Reply #2 on: July 17, 2012, 05:11:27 AM »
I'll check and fix; I want to release an LBC update this week so this is just one more thing to fix for it.  :up:
:Thmbsup:

dav4is

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • gravatar avatar
  • Posts: 6
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: bug? LBC fails to set starting directory
« Reply #3 on: January 29, 2013, 07:47:02 AM »
THIS BUG STILL NOT FIXED IN v.133  >:(