Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 05, 2015, 02:47:17 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Auto capture not working as expected for selected objects  (Read 1574 times)

tuesday

  • Participant
  • Joined in 2012
  • *
  • default avatar
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Auto capture not working as expected for selected objects
« on: May 01, 2012, 08:57:56 AM »
Nice program - it's a very useful utility.
The one use I am trying to put it to though is just not working for me.
I want to auto capture a selected object or failing that auto capture the same region of the screen.  Neither of these behaviors is working for me in the latest version.
If I use the object selection feature to capture a window, then turn on the auto capture (right click menu option in system tray) subsequent captures are of the entire workspace.

Similarly the repeat region capture keeps prompting me to select a region every time the auto capture timer triggers again.

Any help would be appreciated.

dluby

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 202
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Auto capture not working as expected for selected objects
« Reply #1 on: May 03, 2012, 07:28:38 AM »
I have the same problem with the auto capture but it's okay if I do a manual repeat.