Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site November 28, 2014, 01:01:09 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2014! Download dozens of custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: [BUG] Launching shortcuts: FARR vs. Windows Explorer  (Read 1507 times)
lujomu
Member
**
Posts: 37

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: May 12, 2011, 11:31:43 AM »

Hi!

The problem is a bit hard to explain for me, so I start with an example:

I have a shortcut pointing to the 'System Protection' tab under 'System Properties' on Win7 64bit: '%SystemRoot%\System32\SystemPropertiesProtection.exe'. If I start that shortcut from Windows Explorer, the right dialog pops up. But if I start the same link from FARR, only the 'Computer Name' tab pops up (with some other tabs strangely missing).

I tried the different options under 'Options for Launching Programs and Documents', but to no avail. At first I suspected a problem with the admin rights, but as I am logged on as admin anyway and I can edit the Network ID and computer name in the 'Computer Name' tab, I don't think that's the cause.

Can some please confirm this behavior?
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,703



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: May 13, 2011, 02:53:14 AM »

i can't confirm this specific example but i can confirm the general issue of launching shortcuts on x64 OS that point to the system32 directory is a known issue and on my todo list to fix.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.025s | Server load: 0.02 ]