Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • August 31, 2015, 02:47:35 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: add new command to the trayicon contextmenu  (Read 7526 times)

masu

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • gravatar avatar
  • Posts: 401
    • View Profile
    • Donate to Member
add new command to the trayicon contextmenu
« on: February 02, 2006, 01:34:43 PM »
add new command to the trayicon contextmenu

"Edit"

clicking on this should auto. open the browsertrayswitch.ini

so you can directly edit the ini file
Find+Run Robot 2.90.01
Windows 7

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 34,952
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: add new command to the trayicon contextmenu
« Reply #1 on: February 02, 2006, 01:37:22 PM »
agreed 100%, long over due.
also infact philkc showed me a way to maybe autodetect all installed browsers, i've been meaning to add it and make an update.
let me try to have a new release next week.

masu

  • Member
  • Joined in 2006
  • **
  • gravatar avatar
  • Posts: 401
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: add new command to the trayicon contextmenu
« Reply #2 on: February 02, 2006, 01:41:42 PM »
thanks ;)
Find+Run Robot 2.90.01
Windows 7