Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 03, 2015, 06:29:11 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Back on the Chrome dev.  (Read 1386 times)

MilesAhead

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 6,197
    • View Profile
    • Miles Ahead Software
    • Donate to Member
Back on the Chrome dev.
« on: August 28, 2010, 07:50:37 PM »
I'm running Chrome dev. again. 7.0.503.0 LastPass is working again.  Also it's not shy about honking.  Running nothing but Speed-dial it's using 8 processes.  Also there's some acceleration tweaks you can do on the command line.  The one I like most is --enable-fastback which seems to side-step that annoying feature of fetching the page you were just at instead of pulling from the cache.

My favicons work.  So far it seems to just kick ass with no side-effects.  But this is the first day. :)

Here's a link to the dev. channel:

 http://www.google.co...tml?extra=devchannel


MilesAhead

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 6,197
    • View Profile
    • Miles Ahead Software
    • Donate to Member
Re: Back on the Chrome dev.
« Reply #1 on: September 04, 2010, 08:31:27 PM »
For anyone tempted to try it, the built-in sync utility seems to be working now.  No dupes, has favicons.  I still use LastPass to cross sync pws with Firefox though.