Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 03, 2016, 11:52:07 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: why can't run nfsmw & pes6  (Read 3357 times)

zhilingtou

  • Participant
  • Joined in 2009
  • *
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
why can't run nfsmw & pes6
« on: May 26, 2009, 07:41:16 AM »
why can't run nfsmw & pes6 :(

sgtevmckay

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 838
  • Magis Esse
    • View Profile
    • Rainmeter
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: why can't run nfsmw & pes6
« Reply #1 on: May 27, 2009, 09:53:24 AM »
I guess my first question is:
What is nfsmw & pes6?

wreckedcarzz

  • Charter Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,623
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: why can't run nfsmw & pes6
« Reply #2 on: May 27, 2009, 11:59:17 PM »
NFSMW is Need for Speed: Most Wanted (a great game)

That's all the insight I can provide though... need more details!

sgtevmckay

  • Supporting Member
  • Joined in 2009
  • **
  • Posts: 838
  • Magis Esse
    • View Profile
    • Rainmeter
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: why can't run nfsmw & pes6
« Reply #3 on: May 28, 2009, 11:56:40 AM »
This being the case

It is an issue I can not iron out.
There has been at least one other forum member that had a similar issue, and it surrounds game launches.
I tried to replicate the issue and never received the same problem, therefore it is and issue that I can not give a correction for.

I am attempting to re-address this issue in the tutorial I have been working (Weeks) on, and have yet to re-create or address the issue properly.

I wonder if it is not some weird Windows indexing or UAC restriction error. I have had no problem launching games, but I have been doing system tweaks, and purposeful damage to replicate what these folks have been finding; but to no avail.  :-[

I will keep on the issue, though.