Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 03, 2016, 03:42:39 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: ATTN:DEBUG: default filename would be ...  (Read 2409 times)

nissensp

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
ATTN:DEBUG: default filename would be ...
« on: March 09, 2009, 09:27:00 AM »
Hi,

With version v2.50.01, the message "ATTN:DEBUG: default filename would be ..." is shown when I want to save a screenshot.
is this normal? Or should it have been removed after the beta tests?

With kind regards,
Patrick

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,405
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: ATTN:DEBUG: default filename would be ...
« Reply #1 on: March 09, 2009, 09:52:34 AM »
oops!!!
uploading new version presently.. sorry!

(note this only affected "save as" from the popup post capture dialog)

ps.
thanks for reporting this so quickly so that others wouldnt suffer.
« Last Edit: March 09, 2009, 10:06:18 AM by mouser »

nissensp

  • Participant
  • Joined in 2008
  • *
  • default avatar
  • Posts: 4
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: ATTN:DEBUG: default filename would be ...
« Reply #2 on: March 09, 2009, 10:24:45 AM »
Is it uploaded?

Patrick

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,405
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: ATTN:DEBUG: default filename would be ...
« Reply #3 on: March 09, 2009, 10:29:27 AM »
yes it's up, give it a try.