Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 08:16:39 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: [bug] save file, add prefix using CH&S, filename disappears  (Read 3936 times)

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,328
    • View Profile
    • Donate to Member
[bug] save file, add prefix using CH&S, filename disappears
« on: December 18, 2008, 03:26:28 AM »
saving files where I want to change the file name or add a prefix to it -
Try this:-
Choose save file; place cursor at beginning of filename -
if I now paste text in there's no problem, the prefix is added, but
if I paste using CHS (Ctrl+Alt+V) the original text/name disappears (even though not selected) - this happens everytime here

This is the case using FF or Opera [edit/ or most other programmes I've tried - but not in e.g. Freehand]
Tom
« Last Edit: December 18, 2008, 07:15:31 AM by tomos »

tomos

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • Posts: 10,328
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: [bug] save file, add prefix using CH&S, filename disappears
« Reply #1 on: December 18, 2008, 07:24:59 AM »
Edited first post:
changed title from "saving file from web" to simply "saving file"

also removed the following cause save dialogue box is not html (of course :p)
CH&S seems to have problems in general with pasting in html (I know I should fill that out a bit but unfortunately havent been keeping track - will do & will report anything I notice)
(see also DBISAM Engine Error # 11949 which seems to be pasting in html related)

the problem with pasting in html is with pasting in SQLNotes' html pane (so could very well be a problem with that app) - I dont have any problem with html email pasting but do get that error message in linked thread occasionally & it seems to be related to browser or html

sorry, going off topic already :)
Tom