Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site August 20, 2014, 11:33:51 AM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
The N.A.N.Y. Challenge 2010! Download 24 custom programs!
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: Folders not displaying contents  (Read 2507 times)
dluby
Charter Member
***
Posts: 173


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« on: October 31, 2008, 08:21:37 AM »

Hi,

I'm not sure what has gone wrong, but I recently upgraded my PC and upgraded to LBC to 1.80.01.  Since then my folder contents don't display in LBC and I have a number of these and none work!  I have attached a copy of the folder set-up and if I open the folder in explorer, it displays just fine.

Has anyone else experienced this?

Mouser I just noticed that you released 181.02 but when I try to install it I see version 1.80.01 and the problem still exists.  The beta link also says: 'Download v1.77.01   Oct 28, 2008'

Thanks and please keep up the good work.

Damian


* Screenshot - 31_10_2008 , 13_18_09.png (29.9 KB, 429x525 - viewed 211 times.)
« Last Edit: October 31, 2008, 08:34:42 AM by dluby » Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,242



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: October 31, 2008, 10:05:04 AM »

please redownload the latest beta -- it fixes this problem.
Logged
dluby
Charter Member
***
Posts: 173


see users location on a map View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: October 31, 2008, 10:23:43 AM »

Hi Mouser,

I have downloaded the latest beta from (http://www.donationcoder....unchBarCommanderSetup.exe) and it displays it's installing version 1.80.01 and I think one of your postings says the latest version is 1.81.02.

I installed it anyway and the version still displays as 1.80.01 and the folders still don't display correctly.

Damian
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 33,242



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: October 31, 2008, 10:28:40 AM »

i think you must be downloaded a cached version somehow.. not sure if its your hosting provider giving you cached version or some other cause.  are you using internet explorer? try firefox if so.

otherwise i can upload a dif file name which should solve it.
Logged
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.026s | Server load: 0.01 ]