Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • September 05, 2015, 12:47:23 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Enhancement Request - Specify full path to process/binary  (Read 4027 times)

manicmoose

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Enhancement Request - Specify full path to process/binary
« on: July 28, 2008, 07:26:08 PM »
Hi,
For example, as many programs now come with their own versions of java, I find that I don't always want to tame all the "java.exe" processes in the same way for each application.  If it were possible to specify the full path to binaries for a particular process, that would be really awesome !!

Tah.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 35,013
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Enhancement Request - Specify full path to process/binary
« Reply #1 on: July 29, 2008, 06:45:56 AM »
Hi MM,

I will definitely be adding this feature -- it's probably long overdue.
Right now I've been focusing on one of my other applications (Find and Run Robot), but in the coming weeks I will be updating my others and Process Tamer will get it's time in the sun.

-mouser

manicmoose

  • Supporting Member
  • Joined in 2006
  • **
  • default avatar
  • Posts: 2
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Enhancement Request - Specify full path to process/binary
« Reply #2 on: July 29, 2008, 06:52:30 AM »
Fantastic!  That will be such a great help - thanks mouser.