Welcome Guest.   Make a donation to an author on the site April 23, 2014, 03:01:01 PM  *

Please login or register.
Or did you miss your validation email?


Login with username and password (forgot your password?)
Why not become a lifetime supporting member of the site with a one-time donation of any amount? Your donation entitles you to a ton of additional benefits, including access to exclusive discounts and downloads, the ability to enter monthly free software drawings, and a single non-expiring license key for all of our programs.


You must sign up here before you can post and access some areas of the site. Registration is totally free and confidential.
 
Read the Practical Guide to DonationCoder.com Forum Search Features
   
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  
Pages: [1]   Go Down
  Reply  |  New Topic  |  Print  
Author Topic: [bug report] Plist Plugin  (Read 10273 times)
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« on: June 09, 2008, 10:38:26 PM »

With 2.05.01 plist doesn't function well.
Shows only 1 entry here, vs. 10 previously.
Calling an explicit printer e.g. plist Canon shows only the first Canon entry.
Logged

Chris
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #1 on: June 09, 2008, 10:44:16 PM »

nice find. i can confirm this too.. but im not sure why it's happening yet.
the result count shown on statusbar seems to indicate all results have been made available, not sure why FARR would only show 1.  looking into it.
Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #2 on: June 09, 2008, 11:29:21 PM »

Ok i can confirm that the problem is that FARR thinks the entries are "duplicates" and is rejecting them.
Technically this happens because the plist results are returned as file and the filename for each entry is the same.

I've modified FARR to only do dupe checking with files, but the plist plugin needs to be rebuilt to return results saying that the return type is something other than a file (E_EntryType_UNKNOWN would be good).

I could actually work around this but it would be a little inefficient so i'll wait for a plist update.
Logged
rjbull
Charter Member
***
Posts: 2,701

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #3 on: June 10, 2008, 03:29:36 AM »

Plist working OK here - I must have out-of-date copies (FARR 2.00.145).  Is plist's purpose to set the default printer?  Could there also be an option to also open a particular printer, so you can see the progress of that printer's jobs?  I don't think you can do that from most launchers because the desktop links for printers aren't files?  Thanks...


Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #4 on: June 10, 2008, 03:33:56 AM »

One of the new plugin features that will be coming very soon will be the ability to specify a custom right-click context menu for items displayed.  That would make it easier to do things like show menu items to open printer etc.
Logged
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #5 on: June 10, 2008, 09:35:19 AM »

I could actually work around this but it would be a little inefficient so i'll wait for a plist update.
Thanks for the follow-up!
Logged

Chris
taichimaster
Charter Member
***
Posts: 159



View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #6 on: June 10, 2008, 01:57:39 PM »

Plist working OK here - I must have out-of-date copies (FARR 2.00.145).  Is plist's purpose to set the default printer?  Could there also be an option to also open a particular printer, so you can see the progress of that printer's jobs?  I don't think you can do that from most launchers because the desktop links for printers aren't files?  Thanks...




It can already be done through the plugin options, but yea right-clicking or a modifier key would be nicer  thumbs up

Mouser, I will make the E_EntryType_UNKNOWN change as soon as I set my SVN back up.


Logged

taichimaster
Charter Member
***
Posts: 159



View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #7 on: June 10, 2008, 03:42:35 PM »

Ok i can confirm that the problem is that FARR thinks the entries are "duplicates" and is rejecting them.
Technically this happens because the plist results are returned as file and the filename for each entry is the same.

I've modified FARR to only do dupe checking with files, but the plist plugin needs to be rebuilt to return results saying that the return type is something other than a file (E_EntryType_UNKNOWN would be good).

I could actually work around this but it would be a little inefficient so i'll wait for a plist update.

Fixed!  Please download the latest via DcUpdater.
Logged

mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #8 on: June 10, 2008, 03:48:04 PM »

new version works perfectly.  i love this plugin  Kiss
Logged
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #9 on: June 10, 2008, 05:23:19 PM »

Plist 0.0.0.5 isn't working for me here.
At the moment it stilll shows only one entry but with a 'Found' count of 16 results.
The Readme refers to FARR v2.06.02, which I don't have and can't (at the moment) find.
I have 2.05.01 -- is that the stumbling block?

Where is FARR 2.06.02??
I'm off to look for it (again).  tellme
Logged

Chris
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #10 on: June 10, 2008, 05:25:08 PM »

just redownload from alpha release page and you'll get it:
http://www.donationcoder..../FindAndRunRobotSetup.exe
Logged
taichimaster
Charter Member
***
Posts: 159



View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #11 on: June 10, 2008, 05:49:04 PM »

wow you have 16 printer entries??  I have 8 and I thought I have a lot already thumbs up
« Last Edit: June 10, 2008, 05:52:26 PM by taichimaster » Logged

cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #12 on: June 10, 2008, 06:05:42 PM »

@mouser:  Thanks, have it now!

@taichimaster:  So you can see that your plug-in is useful to me!  I have 3 physical printers hanging off this particular machine, each with multiple profiles, as well as the usual bunch of fax drivers and 'soft' printers.

Thanks for the fixes, gentlemen!
                     
Logged

Chris
rjbull
Charter Member
***
Posts: 2,701

View Profile Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #13 on: June 11, 2008, 03:23:30 AM »

Please download the latest via DcUpdater.

Please give us a normal link as well.  The DCUpdater does not work through proxy.pac-type proxies (not unless it's been updated, anyway).



Logged
mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #14 on: June 11, 2008, 03:25:48 AM »

in the updater if you turn on advanced view you can see the url for all downloads.
Logged
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #15 on: July 06, 2008, 04:52:27 PM »

Hello taichimaster.

I have a problem with plist under the lastest FARR.
I can see only one printer in the plist display.
My version is 0.0.0.4.

Can you help?

One wouldn't ask if your plugin were not so useful!
Logged

Chris
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,047



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #16 on: July 06, 2008, 08:21:24 PM »

i think v0.0.0.5 had fixed this bug, i updated mine via DCUpdater. ok, i noticed that you're having problems with v0.0.0.5.


Logged

mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #17 on: July 06, 2008, 08:24:43 PM »

the problem is that we moved member servers and it looks like the older version of plist was on the new server by mistake, so that's surely the problem.  when v0.0.5 is back it will solve the problem.
Logged
cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #18 on: July 06, 2008, 09:24:50 PM »

Quote from: lanux128
i think v0.0.0.5 had fixed this bug

Yes, thanks.  For reasons of my own I had removed the printer-plugin folder. Reinstallation of the plug-in picked up the older version, as mentioned by mouser.

The correct term for this is FARR too much funn.  Wink

Logged

Chris
taichimaster
Charter Member
***
Posts: 159



View Profile WWW Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #19 on: July 06, 2008, 11:59:36 PM »

New version!

---------------
v0.0.0.6 (July 10th, 2008)
---------------
  • Sort results alphabetically in ascending order
  • Always display results in "show all" (+sall) mode
Logged

mouser
First Author
Administrator
*****
Posts: 32,693



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #20 on: July 07, 2008, 12:16:39 AM »

works perfectly.  thumbs up
Logged
lanux128
Global Moderator
*****
Posts: 6,047



see users location on a map View Profile WWW Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #21 on: July 07, 2008, 12:27:51 AM »

@taichi: i think this has been discussed previously but how about a feature for viewing the printing preference or the print queue via an alias? for example, 'pq' could bring up the list but invoking an item could show the print queue. just a thought. btw, the new version works well! thumbs up
Logged

cranioscopical
Friend of the Site
Supporting Member
**
Posts: 4,157



see users location on a map View Profile Read user's biography. Give some DonationCredits to this forum member
« Reply #22 on: July 07, 2008, 01:03:06 AM »

Spot on, thanks very much!

Logged

Chris
Pages: [1]   Go Up
  Reply  |  New Topic  |  Print  
 
Jump to:  
   Forum Home   Thread Marks Chat! Downloads Search Login Register  

DonationCoder.com | About Us
DonationCoder.com Forum | Powered by SMF
[ Page time: 0.044s | Server load: 0.17 ]