Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 02, 2016, 12:08:29 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Get to the Point!?  (Read 2802 times)

cmpm

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 2,025
    • View Profile
    • Donate to Member
Get to the Point!?
« on: April 02, 2008, 08:52:41 AM »
The topic is because I don't know what else to call it.
But it seems useful.
Highlight text and save as a link with the text or whatever highlighted.
Then you have a link with highlighted areas to send or post to get to the point.
Instead of having to read large blogs or sites.
It has a Firefox addon also.

http://www.awesomehighlighter.com/

It was on freedownloadaday today.
« Last Edit: April 02, 2008, 09:00:21 AM by cmpm »

mediaguycouk

  • Supporting Member
  • Joined in 2007
  • **
  • Posts: 245
    • View Profile
    • Mediaguy
    • Donate to Member
Re: Get to the Point!?
« Reply #1 on: April 02, 2008, 09:59:13 AM »
Cool

http://awurl.com/bjiyqh37912

[Edit] Although it seems to have only highlighted one section of the text I highlighted.
Learning C# - Graham Robinson

cmpm

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 2,025
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Get to the Point!?
« Reply #2 on: April 02, 2008, 10:20:59 AM »
I think it takes some playing around with it.
I highlighted your edit ecept the word edit.
Let's see.

http://awurl.com/nvcxvb37955

cmpm

  • Charter Member
  • Joined in 2006
  • ***
  • default avatar
  • Posts: 2,025
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Get to the Point!?
« Reply #3 on: April 02, 2008, 10:25:40 AM »
Worked that time.
But I had to try it a couple of times.
Once it said it can't do it because it was a site that was logged into.
But it worked the next try.