Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 07, 2016, 10:27:22 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Menu / Tray / Settings => sync problem  (Read 3082 times)

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,115
    • View Profile
    • Donate to Member
Menu / Tray / Settings => sync problem
« on: October 13, 2005, 07:31:14 AM »
If i select in the settings
or in the tray menu
"Use Timer" or "Captor Cursor"

than this setting is not show in the "Capture menu".

If i check this options in the menu
they are also set in tray and settings.

----
AND FYI
my screenshots are now suddently stored in the C:\ root
(path in the settings are set as in my other post)

---------------
AND FYI
i get an "can not save" error.

*.PNG test saving was a 0 byte file
*.JPG test saving was the same error, but file was saved.

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,115
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Menu / Tray / Settings => sync problem
« Reply #1 on: October 13, 2005, 07:33:47 AM »
- copy and paste objects
- and drag and drop other pictures

is an great function  :)
Thank you mouser.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 36,408
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Menu / Tray / Settings => sync problem
« Reply #2 on: October 13, 2005, 08:33:43 AM »
thanks for the bug report about tray menu sync.

in my struggles to tweak the left hand thumbnail browser it seems a recent change has caused problems with it again.

those who have followed discussions know that this thumbnail browser has been a constant source of struggle and i am trying to replace it; thats probably whats causing your file save errors also.  im going to test and see if i can at least get it back to where it was before asap, and then try to replace it.