Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • May 02, 2016, 02:28:49 PM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Make "Auto save" optional  (Read 3642 times)

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,110
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Make "Auto save" optional
« on: October 10, 2005, 06:07:45 AM »
'cus it takes some time to save the new shots
i'd like to suggest an new "On Capture" option "[ ] Auto Save"

So i could disable the auto save option.

Mostly i want to modfiy the shot first
and than i save it on my own (i.e. no auto save needed).

-----------

And BTW
sometimes i get such shots like the one below.

The second shot is taken with Photofiltre on the same time.
Here you see my settings.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 35,860
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Donate to Member
Re: Make "Auto save" optional
« Reply #1 on: October 10, 2005, 06:18:05 AM »
i might be able to add an option to disable auto save..
do you know what causes the images to look like that first one?  you didn't take it as a tiff file originally did you? i noticed there may be some kind of incompatibility with tiff transparency used by the graphics library..

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,110
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Make "Auto save" optional
« Reply #2 on: October 10, 2005, 06:26:40 AM »
> you didn't take it as a tiff file originally

NO.

Therefor my second shot with my settings.

If i had time i play around to circle the problem.

AbteriX

  • Charter Honorary Member
  • Joined in 2005
  • ***
  • Posts: 1,110
    • View Profile
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Make "Auto save" optional
« Reply #3 on: October 10, 2005, 07:33:17 AM »
After an restart of SC it's O.K. again.
Shot look as normal.