Home | Blog | Software | Reviews and Features | Forum | Help | Donate | About us
topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • December 11, 2016, 02:10:05 AM
  • Proudly celebrating 10 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Last post Author Topic: Change Desktop Folder  (Read 38488 times)

psionics

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 117
    • View Profile
    • freestyle (nunchaku) forum.net
    • Donate to Member
Re: Change Desktop Folder
« Reply #50 on: January 07, 2008, 05:27:05 PM »
such a simple feature i need that i didn't know would be complicated to implement ;D


psionics

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 117
    • View Profile
    • freestyle (nunchaku) forum.net
    • Donate to Member
Re: Change Desktop Folder
« Reply #51 on: January 09, 2008, 04:03:51 PM »
about Ave's Extra Desktop, i'm so stupid, i didn't notice that you have to uncheck the "in place browsing" to disable the whole desktop changing to a certain folder.

Problem seen:
* unable to open compressed folders on desktop
* no controls for wallpaper (but not important)
* no back button when in "in place browsing" is enabled
* scrollbar appears in desktop when multiple files are viewed
« Last Edit: January 09, 2008, 04:19:52 PM by psionics »

psionics

  • Participant
  • Joined in 2007
  • *
  • Posts: 117
    • View Profile
    • freestyle (nunchaku) forum.net
    • Donate to Member
Re: Change Desktop Folder
« Reply #52 on: April 24, 2009, 10:55:12 AM »
Follow this post: http://www.donationc....msg164316#msg164316

edit 2012




This doesn't work anymore..  :(  

* sorry for necromizing the post



solved:
http://chihiro718.jp...rg/ENG/software.html
* vista only
« Last Edit: November 30, 2012, 07:24:47 AM by psionics »