topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • April 20, 2019, 11:42 AM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - PJK78 [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
Skwire Empire / Problem Getting Data...
« on: November 07, 2017, 11:50 AM »
I have been using this app for awhile now, and since a couple of days, I can't get any data from Yahoo.  I receive the following error:  "Problem getting data..."

I tried with and without Growl, but I can't get anything moving.

Any ideas on what i should look for?

Thanks!

2
Skwire Empire / Re: sStockquotes - Weird Bug
« on: February 24, 2017, 10:01 AM »
I think I found the culprit. And for any readers who care about that software, the bug has to do with the type of characters typed in the "Notes" field (when adding a stock). Don't use any symbols, like "?", since it seems to trigger the bug. And the use notes that are too long.

I edited all the notes I add covering my symbol list, and it now works perfectly.... Well, not that "perfect" since I think a few tweaking should be done, but at least it works as it should be.

 :)

3
Skwire Empire / sStockquotes - Weird Bug
« on: February 22, 2017, 11:46 AM »
I use sStockquotes almost everyday to trigger stock alarms on my Windows 10 desktop. But since a few days, it seems there is a bug in regards to alarms being triggered while there is no data to be triggered from!
 
I have about 50 stock symbols on my list, and only about 7 or 8 of those have alarms. Sometimes, I will remove the alarm from one stock for awhile, then put it back days later. But the strange thing is that some days, those “earlier” alarms that I had setup weeks/months ago are being triggered. It seems sStockquotes is reading something from the past!  Weird!

I have tried uninstalling / re-installing it, but the same bug appears.
 
Is there some sort of a cache hidden somewhere for sStockquotes?
Maybe you could create a button with “Clear data cache”.... I’m no programmer, you tell me!
 
Thanks for any ideas... and thanks for a great little app!  :)

Pages: [1]