topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • April 23, 2019, 09:55 PM
  • Proudly celebrating 13 years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Show Posts

This section allows you to view all posts made by this member. Note that you can only see posts made in areas you currently have access to.


Messages - finchley [ switch to compact view ]

Pages: [1]
1
LaunchBar Commander / Re: Opening Favorite Folder
« on: March 03, 2018, 06:15 AM »
I have no idea what has happened but as of this morning all my directory nodes are dead.  That is to say they don't launch Windows Explorer when left-clicked.  I can right-click however and choose the open command from the PUM and that works.  All other nodes (Folder, command, etc.) are fine.  Any help is greatly appreciated.

2
Skwire Empire / Re: Release: sWeather (tray-based weather app)
« on: March 28, 2016, 03:39 PM »
The behavior is a bit goofy now.  Trying to get to the options is a chore.  I have to wait about 15 seconds before the menu appears and then I get the following error:
1.jpg

Now at this point it either terminates or continues on and actually brings up the options menu.  Clicking on the save button in the options usually gets the "not responding" message.  However, the options will eventually be saved and the application will continue.  If you click on the X button then you will definitely get the "not responding" message and it will terminate.  Windows will of course try to find the reason for the early termination but it won't (I don't think it ever has).

So it kinda works (it's all hit-or-miss) but not like it did before.

Just in case anyone asks:  Windows 7 Pro 64-bit

3
Skwire Empire / Re: Release: sWeather (tray-based weather app)
« on: March 25, 2016, 09:52 AM »
Since early this morning (about 1am 25 Mar 16) sWeather is running but it isn't accessing the weather server.  Is something up with the server or is Windows blocking it (on my end).  I've updated to the latest and the behavior is the same.  If the problem is on my end someone is going to have to guide me on how to fix it since I am not that IT-savvy.

Pages: [1]