topbanner_forum
  *

avatar image

Welcome, Guest. Please login or register.
Did you miss your activation email?

Login with username, password and session length
  • Tuesday November 24, 2020, 3:22 pm
  • Proudly celebrating 15+ years online.
  • Donate now to become a lifetime supporting member of the site and get a non-expiring license key for all of our programs.
  • donate

Author Topic: Hotkey and graphical control  (Read 798 times)

RolandoTa

  • Supporting Member
  • Joined in 2019
  • **
  • default avatar
  • Posts: 1
    • View Profile
    • Donate to Member
Hotkey and graphical control
« on: June 17, 2020, 08:31 AM »
I am newbye the forum and hope to post in the right thread. I organized the dock ( a better solution is wellcome ) in a list of Commands grouped by separators with the advantage  to take up little space and visualize all the start buttons. Using the hotkey ( thank you Superboyac! ) the toolbar developes vertically and part of the start buttons are off the screen. Is there a way to use hotkey button and keep the same graphical look? Thanks for tips.

mouser

  • First Author
  • Administrator
  • Joined in 2005
  • *****
  • Posts: 40,395
    • View Profile
    • Mouser's Software Zone on DonationCoder.com
    • Read more about this member.
    • Donate to Member
Re: Hotkey and graphical control
« Reply #1 on: July 12, 2020, 10:37 PM »
Welcome to the site Rolando, sorry for the delay in replying!

Can you elaborate on what happens and what you want to happen, I'm not sure I understand..

Target

  • Honorary Member
  • Joined in 2006
  • **
  • Posts: 1,760
    • View Profile
    • Donate to Member
Re: Hotkey and graphical control
« Reply #2 on: July 13, 2020, 06:22 AM »
First thing that jumps out at me is your naming convention.   Try to come up with shorter names, eg 'cam' instead of 'logitech webcam'